Search form

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 12 јуни 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски ја отвори конференцијата на тема: „Модерно планирање и буџетски системи во дигитална средина“. Во своето обраќање министерот Манчевски се осврна на важноста од дигитализацијата за развој на економијата, а со тоа и за подобрување на квалитетот на живот на сите граѓани.

Скопје, 10 јуни 2019 година

Третата меѓународна конференција од областа на телекомуникациите, денеска официјално се отвори во Скопје. Оваа тридневна конференција годинава е на тема: „5G и понатаму“ (5G and Beyond), како предвесник на технологијата што ќе ја одбележи наредната декада. Иницирана од група еминентни научници, конференцијата прераснува во собир на релевантни истражувачи и се стреми да го доближи технолошкиот моментум и да го намали информативниот процеп помеѓу развиените земји и Балканскиот регион.

Ohrid, June 5th, 2019

The Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski, attends the international annual cyber security conference held in Ohrid. The two-day conference is organized by the National Computer Incident Response Center MKD-CIRT and the Agency for Electronic Communications, with a view to improve cooperation and exchange of information related to cyber security between Computer Incident Response Teams from Southeastern Europe, critical information infrastructure operators, organizations from the public and the government sector and international ICT companies.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Ottawa, June 1st, 2019

“Open Government and Service Delivery: Are We Missing an Opportunity to Act?” was the theme for this year’s OGP Summit prepared by the representatives of the Regional School of Public Administration (ReSPA) jointly with the representatives of North and Latin America.

Ottawa, May 31st, 2019

The Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski, participated at the Global Open Government Partnership Summit, held in Ottawa, Canada.

Ottawa, May 30th, 2019

The Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski and Minister of Labor and Social Policy, Mila Carovska, attended the launch of the sixth Global Open Government Partnership Summit. This year, the Summit is held in Ottawa, Canada, and is expected to be attended by high representatives of governments and civil society organizations from around the world in the following two days.

Pages