Сподели:

PUBLIC PROCUREMENT

Почитувани,

овде може да ги погледнете огласите за јавните набавки кои ги објавува Министерството за информатичко општество и администрација на Електронскиот систем за јавни набавки согласно Планот за јавни набавки.

 

 

MINISTER

Minister od information society and administration

Search form