Сподели:

ANNOUNCEMENTS

Shkup, 18 korrik 2018

Sot u mbajt takimi i dytë i Sekretariatit për Reforma në Administratën Publike të kryesuar nga Shefi i Sekretariatit Aleksandar Bajdevski, Zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Në takim u diskutua rreth statusit të realizimit të aktiviteteve të Planit aksional të Strategjisë për Reforma në Administratën Publike 2018-2022, buxhetin

Скопје, 04 јули 2018 год.

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска е дел од состанокот на министрите за економија во рамки на Берлин процесот. Состанокот е дел од серијата на средби во рамки на Лондон Самитот за земјите од Западен Балкан.

MINISTER

Minister od information society and administration

Search form