Сподели:

Интервју со министерот Манчевски за емисијата „Радио спектар“

Скопје, 30 јануари 2018

Интервју со Дамјан Манчевски, министер за информатичко општество и администрација за емисијата „Радио спектар“ на Mакедонското радио.


 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form