Сподели:

Интервју со министерот Манчевски за емисијата „24 Анализа“ на тема „Како се филтрираат новите вработувања?“

Скопје, 05 февруари 2018 година

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form