Сподели:

„Емисија„24 анализа“: Ќе летаат ли лидерски оставки по евентуалниот пораз и во власта и во опозицијата?-Манчевски и Ѓорчев (ТВ 24)

Скопје, 02 мај 2019 год.

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form