Сподели:

ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 1 март 2019 година

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од членовите на Владата, заменик на претседателот во Владата на РСМ задолжен за европски прашања, Бујар Османи, заменичка на претседателот и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, заменик претседателот и министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, министерката за правда, Рената Дескоска, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски...

Лондон, 27 февруари 2019 година

Во рамките на работната посета на Лондон, министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски  одржа работен состанок со претставници од ЕУРО Колеџот и Универзитетот „Лондон Метрополитен“.

Оксфорд, 26 февруари 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, е во работна посета на Лондон и Универзитетот во Оксфорд. Во рамки на посетата тој е еден од говорниците на глобалната конференција за Сајбер безбедност.

Тој се обрати на панелот посветен на националниот и регионалниот прогрес во рамки на борбата со сајбер криминалот.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 1 март 2019 година

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од членовите на Владата, заменик на претседателот во Владата на РСМ задолжен за европски прашања, Бујар Османи, заменичка на претседателот и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, заменик претседателот и министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, министерката за правда, Рената Дескоска, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски...

Лондон, 27 февруари 2019 година

Во рамките на работната посета на Лондон, министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски  одржа работен состанок со претставници од ЕУРО Колеџот и Универзитетот „Лондон Метрополитен“.

Оксфорд, 26 февруари 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, е во работна посета на Лондон и Универзитетот во Оксфорд. Во рамки на посетата тој е еден од говорниците на глобалната конференција за Сајбер безбедност.

Тој се обрати на панелот посветен на националниот и регионалниот прогрес во рамки на борбата со сајбер криминалот.

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form