Сподели:

ИНТЕРВЈУА

Скопје, 22 декември 2019 год.

20, декември 2019 год.

Скопје, 26 ноември 2019 год.

Скопје, 07 октомври 2019 год.

Скопје, 23 септември 2019 год.

Скопје, 20 септември 2019 год.

Софија, 04 јули 2019 год.

Скопје, 16 мај 2019 год.

Скопје, 11 мај 2019 год.

Скопје, 02 мај 2019 год.

 

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form