Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

NJOFTIM PËR SHTYP

Скопје, 21 март 2019 година

На 21.03.2019 година (четврток), во хотел „Александар Палас“ - Скопје, се одржа Јавна дебата на тема „Како до подостапни и поквалитетни услуги ориентирани кон граѓаните“, во организација на Центарот за управување со промени и Министерството за информатичко општество и администрација.

Shkup, 18 mars 2019

Ministi i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, mbajti fjalim gjatë hapjes së Javës së robotikës – Robomak 2019
Ngjarja organizohet nga Fakulteti i Elektroteknikës dhe Teknologjive Informatike pranë Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”, me rastin e

Sofje, 15 mars 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski, realizoi takim pune me eurokomesaren për ekonomi dhe shoqëri digjitale Maria Gabriel. Në takim morrën pjesë edhe ish zëvendësministri dhe ministri i

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 18 mars 2019

Ministi i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, mbajti fjalim gjatë hapjes së Javës së robotikës – Robomak 2019
Ngjarja organizohet nga Fakulteti i Elektroteknikës dhe Teknologjive Informatike pranë Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”, me rastin e

Sofje, 15 mars 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski, realizoi takim pune me eurokomesaren për ekonomi dhe shoqëri digjitale Maria Gabriel. Në takim morrën pjesë edhe ish zëvendësministri dhe ministri i

Shkup, 13 mars 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, organizoi debat të hapur rreth Propozim-Ligjit për shërbimin e lartë udhëheqës.

Pages