Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 3 prill 2019

Në Samitin e parë digjital i cili u mbajt në Shkup, në prill të vitit 2018-të, shprehëm ambiciet tona të përbashkëta për të shfrytëzuar lidhjen digjitale, për të nxitur zhvillimin ekonomik, për të ofruar më shumë mundësi për qytetarët tanë nëpërmjet

Shkup, 2 prill 2019

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe anëtarët e Qeverisë së RMV-së, para hyrjes së Qeverisë, e priti kryeministrin Aleksis Tsipras dhe

Shkup, 31 mars 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, sot e publikoi Raportin për të punësuarit në sektorin publik për vitin 2018-të.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 3 prill 2019

Në Samitin e parë digjital i cili u mbajt në Shkup, në prill të vitit 2018-të, shprehëm ambiciet tona të përbashkëta për të shfrytëzuar lidhjen digjitale, për të nxitur zhvillimin ekonomik, për të ofruar më shumë mundësi për qytetarët tanë nëpërmjet

Shkup, 2 prill 2019

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe anëtarët e Qeverisë së RMV-së, para hyrjes së Qeverisë, e priti kryeministrin Aleksis Tsipras dhe

Shkup, 31 mars 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, sot e publikoi Raportin për të punësuarit në sektorin publik për vitin 2018-të.

Pages