Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

NJOFTIM PËR SHTYP

Otavë, 30 maj 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Damjan Mançevski dhe ministrja e punës dhe politikës sociale, Mila Carovska, morën pjesë në hapjen e Samitit të gjashtë global të

Shkup, 23 maj 2019

Interpretimi autentik i nenit 14 të Ligjit për Tatimin mbi vlerën e shtuar nga ana e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut do t’u japë nxitje

Shkup, 23 maj 2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, sot organizoi takim pune me zyrtarët e të dhënave të

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Otavë, 30 maj 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Damjan Mançevski dhe ministrja e punës dhe politikës sociale, Mila Carovska, morën pjesë në hapjen e Samitit të gjashtë global të

Shkup, 23 maj 2019

Interpretimi autentik i nenit 14 të Ligjit për Tatimin mbi vlerën e shtuar nga ana e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut do t’u japë nxitje

Shkup, 23 maj 2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, sot organizoi takim pune me zyrtarët e të dhënave të

Pages