Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

NJOFTIM PËR SHTYP

19 mars 2018, Shkup

Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë organizon takime tematike për Planin e katërt nacional aksional për Partneritet të hapur Qeveritarë 2018-2020. Takimet tematike do të mbahen do të mbahen në Qendrën Informative të BE-së, me fillim prej orë 09:45, dhe do të jenë të dedikuara në fusha të ndryshme me orarin në vijim:

Mançevski: Qëllimi ynë është afrimi i shërbimeve tek qytetarët dhe digjitalizimi i plotë i proceseve dhe shërbimeve

16 mars 2018, Shkup

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjam Mançevski, në ngjarjen “Samiti i vendeve të vogla-trendet e reja në biznes”, e hapërn panel sesionin të titulluar: “Çka do të sjellë tranformimi digjital në përditshmërinë afariste”. Ministri Mançevski iu referua tranformimit digjital në të cilën MSHIA është duke punuar me mbështetje të bashkësisë

Ministri Maçevski pjesë e takimit për koordinim të donatorëve në Bruksel

13 mars 2018, Bruksel

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski, sot ishte pjesë e takimit të katërt e koordinimit të donatorëve në Ballkanin Perendimor, e cila po mbahet në Bruksel. Ministri Mançevski foli për prioritetet në Maqedoni, për integrimin në tregun digjital të Bashkimit Evropian. “MSHIA për momentin është duke punuar në

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Mançevski: Qëllimi ynë është afrimi i shërbimeve tek qytetarët dhe digjitalizimi i plotë i proceseve dhe shërbimeve

16 mars 2018, Shkup

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjam Mançevski, në ngjarjen “Samiti i vendeve të vogla-trendet e reja në biznes”, e hapërn panel sesionin të titulluar: “Çka do të sjellë tranformimi digjital në përditshmërinë afariste”. Ministri Mançevski iu referua tranformimit digjital në të cilën MSHIA është duke punuar me mbështetje të bashkësisë

Ministri Maçevski pjesë e takimit për koordinim të donatorëve në Bruksel

13 mars 2018, Bruksel

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski, sot ishte pjesë e takimit të katërt e koordinimit të donatorëve në Ballkanin Perendimor, e cila po mbahet në Bruksel. Ministri Mançevski foli për prioritetet në Maqedoni, për integrimin në tregun digjital të Bashkimit Evropian. “MSHIA për momentin është duke punuar në

Zëvendësministri Bajdevski pjesë e ngjarjes finale e shënimit të deportimit të hebrenjve

13 mars 2018, Shkup

Zëvendësministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Aleksandar Bajdevski, mbajti fjalim në ngjarjen finale në kuadër të Bitallonit- Hakatonin e parë i organizuar në Maqedoni, e cila kishte për qëllim të përdorë zgjidhje inovative të tregoj një ngjarje historike tragjike për të gjithë. Më shumë se

Pages


Regjistëer i Vetëm Kombëtar Elektronik të Rregullorës së Republikës së Maqedonisë

Hartimi i mbulimittë rrjetit brezgjërë