Shpërndaje:

Intervista me ministrin Mançevski për agjencionin e pavarur të lajmeve “MAKFAKS”

Shkup, 11 qershor 2017

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form