Shpërndaje:

Mançevski: Do të veprojmë sipas të gjitha kërkesave nga të punësuarit në sektorin publik për presione politike

Shkup, 26 shtator 2017

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form