Shpërndaje:

Maqedonia do të jetë vendi nikoqir i Samitit Digjital i Ballkanit Perëndimor

Shkup, 8 nëntor 2017

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form