Shpërndaje:

Intervistë me ministrin Mançevski për emisionin „Аnaliza 24“ me temën „Si filtrohen punësimet e reja?“

05 shkurt 2018, Shkup

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form