Shpërndaje:

FTESË: Diskutim i hapur rreth ndryshimeve në Ligjin për të punësuarit në sektorin publik dhe Ligjin për nëpunësit administrativ

Diskutim i hapur rreth ndryshimeve në Ligjin për të punësuarit në sektorin publik dhe Ligjin për nëpunësit administrativ

Të nderuar,

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, Ju fton në diskutimin e hapur rreth ndryshimeve në Ligjin për të punësuarit në sektorin publik dhe Ligjin për nëpunësit administrativ.

Diskutimi i hapur do të mbahet në  Klubin e deputetëve, më 15 prill 2019, me fillim prej në ora 11:00.

Në diskutimin publik do të drejtohen ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, sekretari shtetëror i MSHIA-së Jahi Jahija, këshilltarja shtetërore për administratë në MSHIA Biljana Zhagar Nikollovska si dhe drejtori i Agjencisë së administratës Spase Gligorov.

Ju lutemi, konfirmoni pjesëmarrjen tuaj nëpërmjet postës elektronike: odnosisojavnost@mioa.gov.mk, më së voni deri më datë 12.04.2019, (e premete), ora 16:00.

 

 

 

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës

 

 

 

 

 

 

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form