Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 1 qershor 2020

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, miratoi ndryshim dhe plotësim të Rregullores me fuqi ligjore mbi formimin e Fondit për ndihmë dhe mbështetje ndaj menaxhimit me krizën e shkaktar nga COVID-19.

Shkup, 29 maj 2020

Përsëri u bëjmë thirrje qytetarëve që ta instalojnë Aplikacionin StopKorona!

Në kushte të lehtësimit të masave restriktive, StopKorona! është mjet

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 1 qershor 2020

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, miratoi ndryshim dhe plotësim të Rregullores me fuqi ligjore mbi formimin e Fondit për ndihmë dhe mbështetje ndaj menaxhimit me krizën e shkaktar nga COVID-19.

Shkup, 29 maj 2020

Përsëri u bëjmë thirrje qytetarëve që ta instalojnë Aplikacionin StopKorona!

Në kushte të lehtësimit të masave restriktive, StopKorona! është mjet

Shkup, 13 maj 2020

Kumtesa e sotme e Konfederatës së sindikatave të lira – KSL, i referohej

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form