Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Извршено примопредавање на функцијата министер за информатичко општество и администрација

Скопје, 1 јуни 2017 година

Во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација денес беше извршено примопредавање на должноста министер за информатичко општество и администрација.

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form