Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 08 tetor 2019

Fjalimi i ministrit Mançevski:

Në seancën e sotme të Qeverisë, Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës angazhon organet e administratës shtetërore he u bëri me dije institucioneve që s’janë organe të administratës shtetërore të

Shkup, 08 tetor 2019

Rrjeti i sistemeve të informacionit, para së gjithash interneti, luajnë rol thelbësor në lehtësimin e lëvizjes ndërkufitare të mallërave, shërbimeve dhe njerëzve. Për arsye të kësaj

Ohër, 7 tetor 2019

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski mori pjesë në të dytën “Tryezë të rrumbullakët për liderët e pozitave të larta, dedikuar kërcënimeve hibride

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 08 tetor 2019

Fjalimi i ministrit Mançevski:

Në seancën e sotme të Qeverisë, Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës angazhon organet e administratës shtetërore he u bëri me dije institucioneve që s’janë organe të administratës shtetërore të

Shkup, 08 tetor 2019

Rrjeti i sistemeve të informacionit, para së gjithash interneti, luajnë rol thelbësor në lehtësimin e lëvizjes ndërkufitare të mallërave, shërbimeve dhe njerëzve. Për arsye të kësaj

Ohër, 7 tetor 2019

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski mori pjesë në të dytën “Tryezë të rrumbullakët për liderët e pozitave të larta, dedikuar kërcënimeve hibride

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form