Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se cilat institucione lëshojnë leje në kushtet gjatë lëvizjes së qytetarëve në tërë territorin e vendit dhe për cilat kategori të qytetarëve.
Në kategoritë e lejeve të cilat i lëshon

Shkup, 15 prill 2020

Në takimin e sotëm të Shtabit të krizave, u miratua Vendimi se gjatë kësaj fundjave, aktivistët të cilët janë pjesë e shoqatave të regjistruara

Shkup, 13 prill 2020

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Ministria e shëndetësisë, sot e prezantuan

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se cilat institucione lëshojnë leje në kushtet gjatë lëvizjes së qytetarëve në tërë territorin e vendit dhe për cilat kategori të qytetarëve.
Në kategoritë e lejeve të cilat i lëshon

Shkup, 15 prill 2020

Në takimin e sotëm të Shtabit të krizave, u miratua Vendimi se gjatë kësaj fundjave, aktivistët të cilët janë pjesë e shoqatave të regjistruara

Shkup, 13 prill 2020

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Ministria e shëndetësisë, sot e prezantuan

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form