Shpërndaje:

LAJMËRIME

16 tetor 2018

12 mars 2018, Shkup

Zëvendësministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Aleksandar Bajdevski, dhe ministrja e mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, do mbajnë fjalim në ngjarjen përfundimtare në kuadër të shënimit të 75 viteve nga deportimi i hebrenjve maqedonas. Fjalim do të mban edhe ambasadori i Shtetit të Izraelit në Maqedoni, Dan Orian.

07 mars 2018, Shkup

Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë dhe ministria izraelite e punëve të jashtme e organizuan hakatonin e parë “Bitallon”, i cili to të fillojë më 10 mars (e shtunë) me fillim prej orës 18:00 në Qendrën e kulturës në Manastir.

22 shkurt 2018, Shkup

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski, dhe drejtoresha e DAP-së, Sanja Llukarevska do të mbajnë konferencë të perbashkët shtypi

1 shkurt 2018, Shkup

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski, dhe drejtori i Bankës Shtetërore në Maqedoni, Marko Mantovanelli, do të mbajnë konferencë të përbashkët për shtyp

Shkup, 11 janar 2018

Ministra për Shoqëri Informatike dhe Administratë organizon debat publike për draft- versionet nga Strategjia për reforma në administratën publike 2018-2022 dhe planit Aksional për Strategjinë.

Shkup, 19 dhjetor 2017

Ministri për Shoqeri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski, dhe koordinator i përhershëm I BE-së dhe përfaqësuseja e UNDP-së në Maqedoni Luiza Vinton, do të shpallin fillimin e projektit “Një pikë shërbimi” dhe fillimit të analizës funksionale horizontale të administratës publike.

Shkup, 18 Djetor 2017

Ministri për Shoqeri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski ,bashkë me ambasadorin amerikan ,Jess Baily, zyrtarisht do ta hapin punëtorinë PeaceTech Exchange e dizajnuar për të punësuarit në insitucionet qeveritare. Ngjarja do të mbahet sot në ora 10, në hotelin Bushi Resort në Shkup.

Pages