Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 17 tetor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski, drejtori kryesor ekzekutiv i Huawei në Maqedoni Marin Tinçev dhe ambasadorja e Republikës Kombëtare të Kinës në Maqedoni Jin Lisjen morën pjesë në ndarjen solemne të vauçerëve të pesë studentëve

Shkup, 17 tetor 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, mbrëmë, ishte pjesë e një prej ngjarjeve të cilat po mbahen në Maqedoni, në kuadër të "Javës Evropiane të Kodimit".
Ai u drejtua duke iu uruar sukses në kodimin studentëve të Shkollës së mesme të Qytetit të Shkupit Gjimnazi

16 tetor 2018

Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se në kuadër të "Javës Evropiane për kodim", е cila këtë vit do të mbahet nga 6 deri më 21 tetor, nga Maqedonia janë paraqitur më shumë se 130 shkolla. Projektin në Maqedoni e udhëheq fondacioni "Metamorfozis", ndërsa këtë vit fitoi mbështetje nga Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës si dhe nga Ministria e Arsimit.

Digitalks

Prishtinë, 12 tetor 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, iu drejtua panelit ministror me temë: "Ekonomia digjitale - motor për zhvillim ekonomik", që po mbahet dje dhe sot në Prishtinë, Republika e Kosovës.
Duke folur për transformimin digjital si bazë për ekonominë digjitale, Ministri

Shkup, 9 tetor 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, sot mbajti fjalimin e hapjes së konferencës rajonale me temë: ,,Siguria Kibernetike: Bashkëpunimi dhe Shkëmbimi i Informacionit”, organizuar nga Agjencioni për komunikime elektronike (AKE) dhe Zyra e OSBE-së në Maqedoni.

Podgoricë, 8 tetor 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, qëndroi në vizitë një-ditore në Podgoricë, R. e Malit të Zi. Në suaza të vizitës së tij, ai ishte pjesë e takimit të ministrave dikasterial të Ballkanit Perëndimor të angazhuar për administratën dhe shoqërinë informatike në temë: "Agjendë

Shkup, 03 tetor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski, sot u takua me Shefin e sapoemëruar të Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadorin Klemens Koja. Në takim ishin të hapura shumë tema të cilat janë në fokus të Misionit të OSBE-së për periudhën e ardhshme. Ministri Mançevski u përqëndrua

Shkup, 03 tetor 2018

Takimi i tetë i Grupit special për reforma në administratën publike (GS-RAP) në mes Komisionit Evropian dhe Republikës së Maqedonisë u mbajt gjatë këtyre dy ditëve të fundit në Shkup si pjesë e trupave punues të Marrëveshjes për stabilizim

Shkup, 02 tetor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski e hapi konferencën “Më të fortë me Cisko” nën organizim të Cisko-Maqedoni. Ministri Mançevski iu referua projekteve në të cilat Ministria për shoqëri informatike dhe administratë është duke punuar aktualisht me qëllim të

Pages