Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Beograd, 4 prill 2019

Ministrat e dikastereve, përgjegjës për digjitalizimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor, sot në Samitin Digjital në Beograd, nënshkruan Marrëveshen rajonale për uljen e çmimeve të roamingut. Në këtë mënyrë, Konkluzionet e Samitit Digjital në

Shkup, 3 prill 2019

Në Samitin e parë digjital i cili u mbajt në Shkup, në prill të vitit 2018-të, shprehëm ambiciet tona të përbashkëta për të shfrytëzuar lidhjen digjitale, për të nxitur zhvillimin ekonomik, për të ofruar më shumë mundësi për qytetarët tanë nëpërmjet

Shkup, 2 prill 2019

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe anëtarët e Qeverisë së RMV-së, para hyrjes së Qeverisë, e priti kryeministrin Aleksis Tsipras dhe

Shkup, 31 mars 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, sot e publikoi Raportin për të punësuarit në sektorin publik për vitin 2018-të.

Athinë, 29 mars 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski

Shkup, 28 mars 2019

Тalin, 27 mars 2019

Zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Aleksandar Bajdevski gjendet në vizitë pune në Talin, Estoni.
Ai, bashkë me përfaqësuesit e MSHIA-së, sot realizoi takim me Piter Urb-in, shef i njësisë së marrëdhënieve ndërkombëtare, RIA

Shkup, 27 mars 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, prej sot në web-faqen e saj mundëson mjetin ku mund të denoncohet presioni në vendin e punës. Ministria është përgjegjëse që

Shkup, 21 mars 2019

Më datë 21.03.2019 (e enjte), në hotelin ,,Aleksandar Palace” – Shkup, u mbajt debati i hapur me temë ,,Si të arrihet deri te shërbimet më cilësore të ofruara për qytetarët”, nën organizim të Qendrës për menaxhim me ndryshime dhe Ministrisë së shoqërisë

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form