Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 10 prill 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski, mbajti fjalim në konferencën ,,Çfarë zgjedhje – të ardhme të tillë”, nën organizimin e CIVIL - Qendra për liri. Në konferencë

Gjenevë, 10 prill 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski u drejtua në sesionin interaktiv të përfaqësuesve të lartë, në suaza të Samitit më të madh botëror të shoqërisë informatike, i cili u mbajt në Gjenevë të Zvicrës.

Ohër, 6 prill 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski dhe këshilltarja në MSHIA, Biljana Zhagar, morrën pjesë në Shkollën sindikale të 30-të të Sindikatit të AAGJSH.

Beograd, 4 prill 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevki, mbajti fjalim në Panelin ministror, në Samitin e dytë digjital të vendeve të Ballkanit Perëndimor.
Ministri Mançevski, vuri në pah se në

Beograd, 4 prill 2019

Ministrat e dikastereve, përgjegjës për digjitalizimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor, sot në Samitin Digjital në Beograd, nënshkruan Marrëveshen rajonale për uljen e çmimeve të roamingut. Në këtë mënyrë, Konkluzionet e Samitit Digjital në

Shkup, 3 prill 2019

Në Samitin e parë digjital i cili u mbajt në Shkup, në prill të vitit 2018-të, shprehëm ambiciet tona të përbashkëta për të shfrytëzuar lidhjen digjitale, për të nxitur zhvillimin ekonomik, për të ofruar më shumë mundësi për qytetarët tanë nëpërmjet

Shkup, 2 prill 2019

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe anëtarët e Qeverisë së RMV-së, para hyrjes së Qeverisë, e priti kryeministrin Aleksis Tsipras dhe

Shkup, 31 mars 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, sot e publikoi Raportin për të punësuarit në sektorin publik për vitin 2018-të.

Athinë, 29 mars 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form