Shpërndaje:

DEKLARATA

Shkup, 23 dhjetor 2019

Shkup, 16 dhjetor 2019

Shkup, 11 dhjetor 2019

Shkup, 5 dhjetor 2020

Shkup, 28 nëntor 2019

Shkup, 27 nëntor 2019

Shkup, 21 nëntor 2019

Shkup, 16 nëntor 2019

Shkup, 14 nëntor 2019

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form