Сподели:

PUBLIC RELATIONS

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 3 август 2022
 

На денешната седница, Владата на Република Северна Македонија ја разгледа и усвои Информацијата за пристапување на Република Северна Македонија кон програмата Дигитална Европа - Digital Europe (DIGITAL), подготвена од Министерството за информатичко општество и администрација.

Тетово, 3 август 2022
 

Министерот за информатичко општество и администрација (МИОА), Адмирим Алити, денеска ја посетуваше канцеларијата „Една точка за услуги“ во Тетово, каде што одблиску да имаше можност да го види функционирањето на оваа канцеларија.

Скопје, 1 август 2022
 
Министерот за информатичко општество и администрација (МИОА), Адмирим Алити, денеска се сретна со директорот на Агенцијата за катастар на недвижности, Борис Тунџев.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Baku, June 30th, 2022

Today in Baku, the Minister of Information Society and Administration (MIOA), Admirim Aliti, had a meeting with the President of the State Agency for Public Services and Social Innovations under the auspices of the Presidency of the Republic of Azerbaijan, Mr. Ulvi Mehdiyev.

Skopje, June 29th, 2022

Today, Deputy Minister for Information Society and Administration (MISA), Aleksandar Bajdevski, had a meeting with the representatives of the Federation of Trade Unions of Macedonia (SSM).

Skopje, June 24th, 2022

Today, the Minister of Information Society and Administration (MISA), Admirim Aliti, attended the public debate on print media, organized by the General Secretariat of the Government of the Republic of North Macedonia in cooperation with the Ministry of Information Society and Administration and the Association for National Print Media Protection (АЗНПМ).

Pages