Сподели:

PUBLIC RELATIONS

ANNOUNCEMENTS

2 ноември 2020

Минатата недела на 29.10.2020 година работната група при Министерството за информатичко општество и администрација, ги разгледа доставените апликации за програмата „Huawei Seeds for the future 2020 “ и за учесници ги утврди следните студенти:

 

Тирана, 02 ноември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири, денес учествуваше на министерскиот состанок во рамки на Дигиталниот Самит за Западен Балкан во Тирана, како завршен настан на Третиот дигитален Самит.

Скопје, 30 октомври 2020

Во рамките на глобалната иницијатива Отворено владино партнерство, на 29 октомври 2020 се одржаа информативни онлајн средби, за едукација при подготовка на петтиот Национален акциски план за Отворено владино партнерство 2021-2023, процес кој предвидува вклучување на сите релевантни чинители.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Skopje, October 21st, 2020

The Minister of Information Society and Administration Jeton Shaqiri held a working meeting with the British Ambassador to North Macedonia , H.E. Rachel Galloway.

Skopje, October 20th, 2020

The Ministry of Information Society and Administration, with cooperation with the company Huawei, provides an opportunity to award the five best students from ICT faculties in the Republic of North Macedonia. The opportunity in question is an online study programme "Huawei Seeds for the Future” organized by the company Huawei since 2008, which offers opportunity for the best students to gain knowledge of its operations in the ICT industry. All costs for this programme are covered by the company Huawei. The programme will be held from 2nd to 6th November 2020 on the public educational programme iLearningX.

Skopje, October 20th, 2020

The Minister of Information Society and Administration Jeton Shaqiri held a working meeting with the Ambassador of the Federal Republic of Germany, H.E. Anke Holstein. The meeting included discussions on the ministry's ongoing projects, challenges and attained goals, as well as future plans for cooperation.
 

Pages