Сподели:

PUBLIC RELATIONS

ANNOUNCEMENTS

 

Скопје, 23 декември 2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, на денешната прес конференција ја претстави надградбата на ЕНЕР. Фокусот е ставен на консултациите со сите засегнати страни при сите фази на креирање на политики и донесување на закони.

Скопје,20 декември 2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и извршната директорка на Фондацијата Отворено општество - Македонија Фани Каранфилова-Пановска, потпишаа меморандум за соработка.

Скопје, 19 декември 2019

Министерството за информатичко општество и администрација и Центарот за развојни политики ИДЕАС ДеПо потпишаа Меморандум за соработка за развој на пилот софтверско решение за автоматизација на инспекциската постапка и инспекциското работење.

Меморандумот го потпишаа министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и Александар Шахов, директор на ИДЕАС ДеПо.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Skopje, February 20th, 2019

Today, the President of the Government of the Republic of North Macedonia, Zoran Zaev, and the Minister of Information Technology and Administration, Damjan Manchevski, announced the onset of the "Single Point of Services" project, which would provide a single access point to various services from many ministries and state institutions and, in turn, significantly reduce the amount of waiting time of citizens in the process of receiving services and contribute to creation of public administration as true service for citizens.

Skopje, February 19th, 2019

On today's press conference, the Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski, and the Minister of Digital Policy, Telecommunications and Media of the Hellenic Republic, Nikos Pappas, signed a Memorandum of Understanding to reduce roaming prices.

Skopje, February 18th, 2019

Today, the President of the Government of the Republic of North Macedonia, Zoran Zaev, and the Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski, held an informal meeting with the Minister of Digital Policy, Telecommunications and Media of the Hellenic Republic, Nikos Pappas.

Pages