Сподели:

PUBLIC RELATIONS

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 27 јануари 2023

,,Поминаа 78 години откако овој медиум ги информира граѓаните на Република Северна Македонија за сите значајни културни, економски, политички и спортски настани”, истакна министерот Алити.

Скопје, 27 јануари 2023

Министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити денеска учествуваше на Меморијалната академија по повод Меѓународниот ден на Холокаустот, во организација на Институтот за духовно и културно наследство на Албанците од Северна Македонија.

Скопје, 26 јануари 2023

Министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити денеска оствари работна средба со амбасадорката на Шведска во Скопје, нејзината екселенција, Ами Ларсон Џаин, со која разговараа за актуелната ситуација и предизвиците, како и за заедничките приоритети.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Pristina, October 25, 2022

The Minister of Information Society and Administration, Admirim Aliti, is taking part in the 2022 Western Balkans Summit: Building Bridges for Peace, Prosperity and Solidarity, organized by "The Economist" and with the support of the Government of Kosovo, which is taking place in Pristina.

Barcelona, ​​October 25, 2022

Deputy Minister of Information Society and Administration, Aleksandar Bajdevski, together with a delegation from MIOA, is on a study visit to Spain, within the framework of which numerous activities are planned in the direction of exchanging knowledge and experiences in relation to issues related to public administration thereof.

 

Digital public services are facilitation for citizens, and therefore MISA is dedicated to increasing and providing the most efficient and useful e-services therein.

"One Point of Services" centers provide to citizens all services presented in the National E-Services Portal...

Pages