Сподели:

PUBLIC RELATIONS

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 25 ноември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација д-р. Јетон Шаќири учествуваше на меѓународната конференција е-Society на тема „Вклученост и ефективност-добро управување и интернет“, што се одржа онлајн, во организација на здружението “Метаморфозис“.

Скопје, 18 ноември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска го претстави предлог-буџетот на МИОА за 2021 година, осврнувајќи се на тековните и идните проекти во насока на развој на дигитализацијата и професионализација на администрацијата.

Посочувајќи дека, при изготвувањето на предлог-буџетот се водело сметка да се најде баланс меѓу оптимизацијата на расходите на јавната администрација и дигитализацијата на јавните услуги, министерот Шаќири соопшти дека вкупниот предлог-буџет на Министерството за информатичко општество и администрација за 2021-та година изнесува 1.179.142.000 денари.

Skopje, November 6th, 2020

The Minister of Information Society and Administration, Jeton Shaqiri, participated in the 11th ministerial-level meeting of ReSPA's management board, held online. The meeting was focused on recognition of the work of the Regional School of Public Administration - ReSPA in the past, very challenging month, as well as during the ten years of existence thereof.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Skopje, 07 July 2020

Today, a presentation was held of the Draft-Annual Report on Implementation of 2018 – 2022 PAR Strategy Action Plan, before representatives of the civic sector, international community and state institutions.

Skopje, 06 July 2020

As part of the USAID Civic Engagement Project, Foundation Metamorphosis, in cooperation with the Ministry of Information Society and Administration, organized a two-day online training on open data. The training was held on 29 and 30 June 2020.

Skopje, 02 July 2020

Today, the Minister of Information Society and Administration - Damjan Manchevski, and the Director of European Policy Institute - EPi, Simonida Kacarska, signed a Memorandum of Cooperation.

Pages