Сподели:

PUBLIC RELATIONS

ANNOUNCEMENTS

На 28 април 2022 година се одржа 18-от состанок на Поткомитетот за иновации, информатичко општество и социјална политика, чиј претседавач од страната на Република Северна Македонија беше Министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити, а од страната на Европската комисија, Алберто Камарата, заменик-шеф на Одделот за Албанија и Северна Македонија, во Генералниот директорат за соседство и преговори за проширување на Европскат

Скопје, 03 мај 2022

Денеска, министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити оствари работна средба со амбасадорката на Кралството Шведска, Н.Е. Кристин Форсгрен Бенгтсон.

ReSPA и ОЕЦД/СИГМА ги покануваат институциите на јавната администрација од Западен Балкан да поднесат свои иницијативи насочени кон подобрување на услугите за граѓаните и да освојат вредни награди!

Pages

ANNOUNCEMENTS

The Ministry of Information Society and Administration, as a leading institution for development of the information society in our country, has been managing a centralized electronic document management system for the past 10 years. The last system upgrade was performed in 2018 which enabled establishing a modernized system operating in a cloud environment.

April 6th 2022

Minister Admirim Aliti of the Ministry of Information Society and Administration of North Macedonia has realized e-meeting with the World Economic Forum (WEF) representatives,, who are based in Geneva, Switzerland.

Skopje, April 6th, 2022

"Accelerating digital development through multi-stakeholder partnerships" was the title of the high-level roundtable attended by Minister Admir Aliti. The event was organized by the UN Digital Transformation Group for Europe and Central Asia, coordinated by ITU and UNECE, with contributions from UNDP, UNIDO and WMO.

Pages