Министер за информатичко општество и администрација

Search form

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 24 септември 2021

Eдинаесеттиот состанок на Специјалната група за реформа на јавната администрација (СГРЈА) помеѓу Европската комисија и Северна Македонија се одржа на 23 септември 2021 година, во рамки на Комитетот за стабилизација и асоцијација.

Скопје, 24 септември 2021 година

Денес, заменикот-министер за информатичко општество и администрација, Александар Бајдевски, имаше свое обраќање на петтата Конференција за иновации и соработка, организирана во рамки на Соработката помеѓу НР Кина и земјите од Централна и Источна Европа.

Скопје, 23 септември 2021

Министерот за информатичко општество и администрација д -р Јетон Шаќири денеска ги прими на состанок претставниците на „Дојче Телеком“, предводени од г -дин Марк Васиќ - директор за меѓународни регулаторни работи, како и директорот на „Македонски Телеком“, г -дин Никола Љушев.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 24 септември 2021

Eдинаесеттиот состанок на Специјалната група за реформа на јавната администрација (СГРЈА) помеѓу Европската комисија и Северна Македонија се одржа на 23 септември 2021 година, во рамки на Комитетот за стабилизација и асоцијација.

Скопје, 24 септември 2021 година

Денес, заменикот-министер за информатичко општество и администрација, Александар Бајдевски, имаше свое обраќање на петтата Конференција за иновации и соработка, организирана во рамки на Соработката помеѓу НР Кина и земјите од Централна и Источна Европа.

Скопје, 23 септември 2021

Министерот за информатичко општество и администрација д -р Јетон Шаќири денеска ги прими на состанок претставниците на „Дојче Телеком“, предводени од г -дин Марк Васиќ - директор за меѓународни регулаторни работи, како и директорот на „Македонски Телеком“, г -дин Никола Љушев.

Pages

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони