Министер за информатичко општество и администрација

Search form

СООПШТЕНИЈА

 

Скопје, 24 септември 2020

На настанот се говореше за актуелната состојба и предизвиците со кои се соочуваат институциите, како значајни чинители во борбата за превенција и репресија на корупцијата како најголемо општествено зло.

24 септември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска оствари средба со претседателот на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани-УПОЗ Пецо Грујовски.

Скопје, 23 септември 2020

Соработката меѓу двете министерства во однос на реформите во јавната администрација и дигитализацијата, беа темите на работната средба меѓу министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири и министерот за локална самоуправа Горан Милевски.

Pages

СООПШТЕНИЈА

 

Скопје, 24 септември 2020

На настанот се говореше за актуелната состојба и предизвиците со кои се соочуваат институциите, како значајни чинители во борбата за превенција и репресија на корупцијата како најголемо општествено зло.

24 септември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска оствари средба со претседателот на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани-УПОЗ Пецо Грујовски.

Скопје, 23 септември 2020

Соработката меѓу двете министерства во однос на реформите во јавната администрација и дигитализацијата, беа темите на работната средба меѓу министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири и министерот за локална самоуправа Горан Милевски.

Pages

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk


ЕНЕР

Мапираност на broadband покриенос