Министер за информатичко општество и администрација

Search form

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 08 октомври 2020

Денеска се одржа 10-от јубилеен состанок на специјалната група за реформата на јавната администрација(СГ-РЈА), помеѓу Европската унија и Република Северна Македонија.

Скопје, 07 октомври 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири одржа работна средба со директорот на Управата за водење на матични книги Бујар Дардишта.

Скопје, 07 октомври 2020

На денешниот состанок со Амбасадорот на ОБСЕ, Н.Е. Клеменс Која, поразговаравме за приоритетите на Министерството за Информатичко општество и Администрација и можноста за продлабочување на соработката со ОБСЕ во поддршка на реформата на јавната администрација, процесот на дигитализација, сајбер безбедноста, и потребата за унапредување на родовата еднаквост во јавниот сектор.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 08 октомври 2020

Денеска се одржа 10-от јубилеен состанок на специјалната група за реформата на јавната администрација(СГ-РЈА), помеѓу Европската унија и Република Северна Македонија.

Скопје, 07 октомври 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири одржа работна средба со директорот на Управата за водење на матични книги Бујар Дардишта.

Скопје, 07 октомври 2020

На денешниот состанок со Амбасадорот на ОБСЕ, Н.Е. Клеменс Која, поразговаравме за приоритетите на Министерството за Информатичко општество и Администрација и можноста за продлабочување на соработката со ОБСЕ во поддршка на реформата на јавната администрација, процесот на дигитализација, сајбер безбедноста, и потребата за унапредување на родовата еднаквост во јавниот сектор.

Pages

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk


ЕНЕР

Мапираност на broadband покриенос