Министер за информатичко општество и администрација

Search form

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 28 февруари 2023 г.

Денеска во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација (МИОА) се одржа свечено примопредавање на должноста помеѓу досегашниот министер Адмирим Алити и новоименуваниот министер Азир Алиу.

Ве известуваме дека лице одговорно за работењето на Канцеларијата за млади за координирање, спроведување и следење на прашања од интерес на младите во делокругот на надлежностите на институцијата, е службеникот Зана Зумери.

Контакт: zana.zumeri@mioa.gov.mk

телефонски број +389 2 3200 953

Погрижете се системите, десктоп компјутерите, лаптопите и мобилните уреди на вашите корисници да бидат ажурирани, вклучително и софтвер алатките од трета страна, како што се прелистувачите и пакетите за продуктивност на канцелариите.

-Проверете дали е инсталиран антивирусен софтвер и редовно потврдете дека е активен на сите системи и дека потписите правилно се ажурираат.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 28 февруари 2023 г.

Денеска во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација (МИОА) се одржа свечено примопредавање на должноста помеѓу досегашниот министер Адмирим Алити и новоименуваниот министер Азир Алиу.

Ве известуваме дека лице одговорно за работењето на Канцеларијата за млади за координирање, спроведување и следење на прашања од интерес на младите во делокругот на надлежностите на институцијата, е службеникот Зана Зумери.

Контакт: zana.zumeri@mioa.gov.mk

телефонски број +389 2 3200 953

Погрижете се системите, десктоп компјутерите, лаптопите и мобилните уреди на вашите корисници да бидат ажурирани, вклучително и софтвер алатките од трета страна, како што се прелистувачите и пакетите за продуктивност на канцелариите.

-Проверете дали е инсталиран антивирусен софтвер и редовно потврдете дека е активен на сите системи и дека потписите правилно се ажурираат.

Pages

 

 

 

 

 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk

 

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2021 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони