Министер за информатичко општество и администрација

Search form

СООПШТЕНИЈА

Приштина, 22 септември 2022

Во рамките на Дигиталниот самит, министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити говореше на панел дискусија заедно со министрите колеги од регионот.

Приштина, 21 септември 2022

По повод Дигиталниот самит, министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити заедно со амбасадорката на РСМ во Приштина, нејзината екселенција Шпреса Јусуфи, се сретна и со министерот за внатрешни работи на РКС Џелал Свечла, како и со заменик министерот Бардил Добра.

Приштина, 21 септември 2022

,,Ми беше особено задоволство да учествувам заедно со премиерот на Косово, г-дин Албин Курти, заменик-премиерот на Албанија г-ѓа Белинда Балуку, како и министерот за економија во РКС, г-ѓа Артане Ризваноли, на свеченото отворање на Дигиталниот самит за земјите од Западен Балкан WB6, кој оваа година се одржува во Приштина“, истакна министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Приштина, 22 септември 2022

Во рамките на Дигиталниот самит, министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити говореше на панел дискусија заедно со министрите колеги од регионот.

Приштина, 21 септември 2022

По повод Дигиталниот самит, министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити заедно со амбасадорката на РСМ во Приштина, нејзината екселенција Шпреса Јусуфи, се сретна и со министерот за внатрешни работи на РКС Џелал Свечла, како и со заменик министерот Бардил Добра.

Приштина, 21 септември 2022

,,Ми беше особено задоволство да учествувам заедно со премиерот на Косово, г-дин Албин Курти, заменик-премиерот на Албанија г-ѓа Белинда Балуку, како и министерот за економија во РКС, г-ѓа Артане Ризваноли, на свеченото отворање на Дигиталниот самит за земјите од Западен Балкан WB6, кој оваа година се одржува во Приштина“, истакна министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити.

Pages

 

 

 

 

 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk

 

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2021 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони