Сподели:

ВИДЕО

Скопје, 27 ноември 2017 година

Скопје, 20 ноември 2017 година

Скопје, 08 ноември 2017 година

Скопје, 31 октомври 2017 година

Скопје, 29 септември 2017 година

Скопје, 27 септември 2017 година

Скопје, 26 септември 2017 година

Скопје, 26 септември 2017 година

Скопје, 22 септември 2017 година

Скопје, 22 септември 2017 година

Скопје, 19 септември 2017 година

Скопје, 06 септември 2017 година

Скопје, 23 јуни 2017 година

Скопје, 11 јуни 2017 година

Скопје, 09 јуни 2017 година

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form