Сподели:

Прва средба меѓу министерот Дамјан Манчевски и претставници на Синдикатот на УПОЗ

Скопје, 7 јуни 2017 год.

На 8 јуни 2017 година (четврток) со почеток во 13 часот, во хотел Метропол Охрид, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, ќе оствари средба со претставниците на Синдикатот на УПОЗ.
Пред почетокот на средбата, министерот Дамјан Манчевски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ Пецо Грујовски ќе дадат изјави за медиумите.

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form