Сподели:

НАЈАВА

Охрид, 26 септември 2017 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, денеска ќе одржи прес конференција.

Прес конференцијата ќе се одржи со почеток во 12:30 часот, во Медиа центарот во зградата на Влада на Република Македонија.

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form