Сподели:

Најава

Охрид, 29 септември 2017 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, ќе ги претстават Е-модули за родова еднаквост. Презентацијата е во соработка со телото на ОН за родова еднаквост и зајакнување на жените (UN Wоmen).

Настанот ќе се одржи на 29-ти септември во просториите на министерството за информатичко општество и администрација со почеток од 11:00 часот.

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form