Сподели:

Министерот Дамјан Манчевски, денеска ќе оствари средба со претставник на ОБСЕ

Скопје, 11 ноември 2017 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска ќе оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир. По работната средба, министерот Манчевски и Дезир ќе одржат прес конференција за медиумите.

Прес конференцијата е закажана за денеска, во 12:45 часот во Министерството за информатичко општество и администрација.

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form