Сподели:

Министерот Манчевски ќе одржи прес конференција.

Скопје, 6 декември 2017 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски ќе одржи прес конференција. 

Прес конференцијата е закажана за денеска (06.12.2017), со почеток од 12.00 часот, во медиа центарот во Владата на РМ.

На прес конференцијата министерот Манчевски ќе го презентира буџетот на МИОА, за 2018та година.

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form