Сподели:

Манчевски и Димитров: „Македонија ќе биде земја домаќин на Дигиталниот Самит на Западен Балкан“

Скопје, 08 ноември 2017 година

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form