Сподели:

Најава за заедничка прес-конференција на Манчевски и Лукаревска

Скопје, 22 февруари 2018 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, и директорката на УЈП, Сања Лукаревска, ќе одржат заедничка прес-конференција.

Прес-конференцијата ќе се одржи на 22 февруари (четврток) во 10:30 часот, во просториите на МИОА.

Министерство за информатичко општество и администрација

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form