Сподели:

Манчевски за Законот за АВМУ: Апелирам за поддршка и побрзо откочување на реформите во медиумската сфера

Скопје, 12 јуни 2018 год.

 

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form