Потпишување меморандум за соработка помеѓу МИОА, МП и Академија на судии и јавни обвинители

Министерството за информатичко општество и администрација, Министерството за правда и Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ ќе потпишат меморандум за соработка.

Потпишувањето на меморандумот ќе се случи на 11-ти февруари (понеделник), со почеток од 11:00 часот, во Министерството за информатичко општество и администрација. 

По потпишувањето на меморандумот, министерот Дамјан Манчевски, министерката проф. д-р Рената Дескоска-Треневска и проф. д-р Наташа Габер Дамјановска ќе дадат изјави за медиумите. 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form