Сподели:

Работна средба меѓу Дамјан Манчевски и Бесим Бечај

Почитувани,

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Р. Косово, Бесим Бечај денеска ќе остварат работна средба.

По завршувањето на работната средба ќе има прес-конференција за медиуми, закажана за 13:30 часот во Клуб на пратеници.

 

Го покануваме Вашиот медиум да го проследи настанот.

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form