Сподели:

Премиерот Заев и министерот Манчевски на отворање на Сала за јавни услуги – “Една точка за услуги”

Ве известуваме дека во среда (20.02.2019) со почеток во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, ќе присуствува заедно со министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски на отворање на Сала за јавни услуги – “Една точка за услуги” после кое отворање следат изјави за медиуми. 

Локацијата на салата е на ул. Димитар Влахов бр 4 зграда 1 влез 1 (бивша Комерцијална банка).

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form