Сподели:

Гостување на министерот Манчевски во емисијата 24 Тренд анализа - Што ќе понуди Владата, а што е прифатливо за бизнисот?(Телевизија 24)

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form